אנצ'ילדות פירות ים
אנצ'ילדות פירות ים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון pescatarian מגישה 6 . מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 575 קלוריות. . אם יש לכם חמאה, גבינה קולבי, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו אנצ'ילדות פירות ים, Enchiladas פירות ים הטוב ביותר, ו אנצ'ילדות פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת גדולה, בצל מטגן ב 1 כף חמאה עד שקוף.
הסר את המחבת מחום ומערבבים בשר סרטנים וחסילונים. לגרוס את הגבינה ומערבבים חצי ממנו למאכלי הים.
מניחים כפית גדולה של התערובת לתוך כל טורטייה.
מגלגלים את טורטיות סביב התערובת ולסדר את טורטיות מגולגל בתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
בסיר מעל חום בינוני-נמוך, לשלב חצי וחצי, שמנת חמוצה, 1/4 כוס חמאה, פטרוזיליה ומלח שום. מערבבים עד התערובת היא פושרת מעורבב.
יוצקים רוטב על האנצ ' ילדות, ומפזרים גבינה נותרת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.