אספרגוס Popover בייקון מעושן כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס ו Popover בייקון מעושן כפול. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17608 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אספרגוס, חלב, gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Popover אספרגוס, כרוב קרמי ומרק בייקון מעושן כפול, ו כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון מעושן כפול (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מחבת עם 1 אינץ ' של מים לרתיחה, מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא הופך ירוק בהיר.יש לשטוף את האספרגוס מתחת למים קרים להתייבש טפיחה.מבשלים את הבייקון במחבת ברזל יצוק על חום בינוני, ומניחים בצד על מגבות נייר כדי לנקז את הזמנת השמן במחבת.
הוסף את הכרישה למחבת, לטגן עד מכרז, על 2-4 דקות, להפריש ולכבות את החום.
מוסיף את החמאה למחבת ולתת לו להמיס.
מערבבים את החלב, ביצים, קמח, מלח ופלפל ושופכים אותו למחבת.
מפזרים את האספרגוס, בייקון, כרישה והגבינה על הבלילה במחבת.
מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש 218° ואופים עד חום מנופח וזהוב, כ 15-20 דקות.