קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

אספרגוס Popover בייקון מעושן כפול

אספרגוס Popover בייקון מעושן כפול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס ו Popover בייקון מעושן כפול. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 17608 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך אספרגוס, חלב, gruyere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Popover אספרגוס, כרוב קרמי ומרק בייקון מעושן כפול, ו כרוב ניצנים עם ערמונים ובייקון מעושן כפול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים מחבת עם 1 אינץ ' של מים לרתיחה, מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד שהוא הופך ירוק בהיר.יש לשטוף את האספרגוס מתחת למים קרים להתייבש טפיחה.מבשלים את הבייקון במחבת ברזל יצוק על חום בינוני, ומניחים בצד על מגבות נייר כדי לנקז את הזמנת השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הוסף את הכרישה למחבת, לטגן עד מכרז, על 2-4 דקות, להפריש ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את החמאה למחבת ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מערבבים את החלב, ביצים, קמח, מלח ופלפל ושופכים אותו למחבת.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מפזרים את האספרגוס, בייקון, כרישה והגבינה על הבלילה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את המחבת לתנור שחומם מראש 218° ואופים עד חום מנופח וזהוב, כ 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף