אספרגוס בגריל עם אגוזי לוז-כוכב אניס מיונז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס בגריל עם מיונז אניס כוכב אגוזים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 596 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך דבש, תפוז, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו עוף בגריל עם קינמון ורוטב אניס כוכב, כוכב חזיר אניס, ו כוכב עוגיות אניס (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, לשלב את חלמונים ביצה, חומץ, מיצי הדר וגלידה, דבש, מלח, פלפל, וכוכב אניס. בעוד המכונה פועלת, להוסיף את השמן בזרם איטי, יציב עד התערובת היא emulsified,
שמור 2 כפות של אגוזי לוז קצוצים לקישוט ולעבד את השאר בקצרה עם מיונז.
הסר את המיונז לקערה קטנה.
מברישים את האספרגוס בשמן זית ושוכבים אופקית על פני הסורגים הגריל. זה מונע מהם ליפול דרך הסורגים.
מגלגלים את האספרגוס עם מלקחיים לגריל אותם באופן שווה, ואל תפחד char אותם קצת.
זמן הבישול תלוי בעובי האספרגוס ובחום הגריל. אספרגוס בינוני עבה לוקח בערך 6 דקות.
על הצלחת: לסדר את האספרגוס בחבילות על צלחות. שים קצת מיונז על כל חבילה.
מפזרים את אגוזי לוז קצוצים הנותרים על המיונז ומקשטים עם פרוסות תפוז או פלחי.