אספרגוס, בייקון קנדי, גבינת פריטטה: פחמימות נמוכות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס, בייקון קנדי, וגבינה פריטטה: פחמימות נמוכות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 324 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך גבעולי אספרגוס, גרידת לימון, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פריטטה תרד עם בייקון קנדי וגבינה שוויצרית, Broccolini Frittata בייקון קנדי, ו חביתת בייקון ותפוחי אדמה קנדית (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה תנור בחלק העליון של התנור ומחממים את המטגן.
לטאטא את הביצים, 3 כפות של הגבינה, החלב, גרידת לימון, מלח ופלפל לטעום יחד בקערה.
מחממים את שמן הזית במחבת nonstick 8 אינץ ' על חום בינוני.
מוסיף את האספרגוס ובייקון קנדי, ומבשלים עד האספרגוס הוא פריך במכרז, על 4 דקות. להפחית את החום נמוך, לשפוך את תערובת הביצים לתוך המחבת, ערבוב בעדינות כדי להפיץ את הסתימות באופן שווה. כיסוי, ומבשלים עד ערכות התחתון, אבל לא מקבל חום מדי, על 9 דקות.
הסר את הכיסוי, לפזר את הנותרים 1 כף גבינה על פני השטח. הפעל את frittata תחת broiler עד הסטים העליונים וחום מעט, על 1 דקה. להפריש במשך כ 5 דקות לפני התגלגלות. להחליק את פריטטה מתוך המחבת על קרש חיתוך, לחתוך טריזים.
מגישים חם או טמפרטורת החדר.