קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות19
מגזין

אספרגוס בקר סטרוגנוף

אספרגוס בקר סטרוגנוף
אספרגוס בקר סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 5. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 576 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת שמנת, מלח, חרדל טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. ציון זה מוצק. נסו סטרוגנוף בקר-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, האהוב המשפחתי הזה בבית שלי, סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון, ו עוף אספרגוס סטרוגנוף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית בחמאה עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הפטריות, המלח, הפלפל והחרדל. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים גבינת שמנת וחלב; מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
4
במחבת אחרת מביאים לרתיחה 1 כוס מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומרתיחים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
6
מסננים ומניחים מיד אספרגוס במי קרח.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מסננים ומייבשים.
8
על מגש הגשה מסדרים אספרגוס מעל אטריות; מעל תערובת בקר.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים