אספרגוס בקר סטרוגנוף
אספרגוס בקר סטרוגנוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה משמש 5. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 576 קלוריות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם גבינת שמנת, מלח, חרדל טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. ציון זה מוצק. נסו סטרוגנוף בקר-נוצר במקור עבור משפחת סטרוגנוף הרוסית על ידי שף צרפתי, האהוב המשפחתי הזה בבית שלי, סטרוגנוף בקר קל-גרסת בקר טחון, ו עוף אספרגוס סטרוגנוף עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית בחמאה עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים את הפטריות, המלח, הפלפל והחרדל. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך שעה 1 או עד שהבשר רך.
מוסיפים גבינת שמנת וחלב; מבשלים ומערבבים עד שגבינת שמנת נמסה.
במחבת אחרת מביאים לרתיחה 1 כוס מים.
מוסיפים אספרגוס; מכסים ומרתיחים 3 דקות.
מסננים ומניחים מיד אספרגוס במי קרח.
על מגש הגשה מסדרים אספרגוס מעל אטריות; מעל תערובת בקר.