אספרגוס ואפונה מוקפצים
אספרגוס ואפונה מוקפצים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון צמחוני ואינו מכיל גלוטן,, ללא מוצרי חלב, פליאוליתי ולקטו אובו מגיש 8 ומחירו 1.03 דולר למנה . מנה אחת מכילה 66 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . 10 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם אספרגוס, אפונת סוכר, מלח ים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון של 95% , המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: אספרגוס ואפונה מוקפצים , סלט אביב של אספרגוס, רמפות, אפונה ואפונה, עם ביצה עלומה וגרידת לימון ויניגרט, וסלט אביב של אספרגוס, רמפות, אפונה ואפונה, עם ביצה עלומה וגרידת לימון. ויניגרט .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
חותכים את הקצוות הקשים של האספרגוס ופורסים את הגבעולים באלכסון לחתיכות של 2 אינץ'. מנתקים את קצוות הגבעול של האפונה ומשוך את החוט לאורך הירק.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את האספרגוס והאפונה.
מוסיפים את המלח, הפלפל ופתיתי הפלפל האדום, לפי הטעם, אם רוצים. מבשלים כ-5 עד 10 דקות עד לדרגת אל-דנטה, מערבבים מדי פעם.
מפזרים מלח ים ומגישים חם.