אספרגוס וגבינת ג'ק פריטטה
אספרגוס ופריטטה גבינת ג'ק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 108 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: אספרגוס וגבינה שוויצרית פריטטה, אספרגוס אפוי & גבינה פריטטה, ו אספרגוס גבינת עיזים פריטטה.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה בשליש העליון.
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, גבינה, מלח, פלפל שחור טחון טרי עד משולב היטב.
במחבת גדולה אטומה, מחממים את השמן ואת החמאה על חום בינוני גבוה. כאשר הוא קצף, להוסיף אספרגוס, מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, כ 5 דקות. מערבבים בכוסברה. להפחית חום נמוך, לשפוך בתערובת ביצים, ומבשלים עד גבול 1 אינץ ' של תערובת ביצה הוא מוצק, על 3 דקות. (מרכז הפריטטה לא ייקבע בשלב זה.)
מניחים את המחבת בתנור צלייה עד כמה כתמים משחימים ביצים רק להגדיר, על 2 דקות.
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט בצד. זה יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר.