קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

אספרגוס וגבינת ג'ק פריטטה

אספרגוס וגבינת ג'ק פריטטה
אספרגוס ופריטטה גבינת ג'ק יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 108 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, פלפל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. מתכונים דומים: אספרגוס וגבינה שוויצרית פריטטה, אספרגוס אפוי & גבינה פריטטה, ו אספרגוס גבינת עיזים פריטטה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את המטאטא גבוה ומסדרים מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
בקערה גדולה, לטאטא יחד ביצים, גבינה, מלח, פלפל שחור טחון טרי עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
במחבת גדולה אטומה, מחממים את השמן ואת החמאה על חום בינוני גבוה. כאשר הוא קצף, להוסיף אספרגוס, מתבלים היטב עם מלח ופלפל שחור טחון טרי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך, כ 5 דקות. מערבבים בכוסברה. להפחית חום נמוך, לשפוך בתערובת ביצים, ומבשלים עד גבול 1 אינץ ' של תערובת ביצה הוא מוצק, על 3 דקות. (מרכז הפריטטה לא ייקבע בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מניחים את המחבת בתנור צלייה עד כמה כתמים משחימים ביצים רק להגדיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חותכים לפרוסות ומגישים עם סלט בצד. זה יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר.