אספרגוס וסלמון ארוחת ערב
אספרגוס וסלמון ארוחת ערב יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון שחיפשת. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 684 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלמון, שעועית קנליני, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 18 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוף / אספרגוס פסטה ארוחת ערב, ארוחת ערב סלמון, ו ארוחת סלמון פשוטה.
הוראות
שים את פילה הסלמון ברובד הראשון ואדים במשך 3 דקות עד הסלמון השתנה צבע. לזרוק את חניתות אספרגוס עם הסלמון ולהמשיך קיטור במשך 4-5 דקות עד האספרגוס רך הדג מבושל.
בעוד הכל מהביל, לעשות רוטב על ידי לטאטא יחד את שמן זית, מיץ לימון וחרדל. טיפ שעועית cannellini ותרד לתוך קערה גדולה. כאשר אספרגוס מבושל לגרוף אותו לתוך הקערה, ואז מערבבים את הרוטב. מחלקים את הירקות בין שתי צלחות ולהושיב את הסלמון על גבי.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה GEN5. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.