קושימומחה
מוכן ב1 ש, 16 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

אספרגוס וסלק עם מיונז Romesco

אספרגוס וסלק עם מיונז Romesco
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 16 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, אספרגוס, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), כריכי עוף בגריל עם סקווש כבוש ומיונז רומסקו, ו אספרגוס קלוי עם רוטב טבילה Romesco (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מיונז romesco, במכתש, לשלב את השום עם מלח גס קצת, באמצעות עלי, לטחון יחד כדי ליצור משחה. לחלופין, בקערה, מחית יחד עם מזלג או גב כף.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
RomescoRomesco
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את המיונז בקערה ומערבבים את הדבק שום. מקפלים את השקדים, עגבניות, קאיין, מחית עגבניות, חומץ, מלח ופלפל שחור עד מעורב היטב. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הסר את הקצוות הקשים של האספרגוס; לקצץ את החניתות באורך אחיד. אם הגבעולים עבים, באמצעות מקלף ירקות ומתחילים כ -2 סנטימטרים מתחת לקצוות, לקלף את הקליפות החיצוניות הדקות.חצי ממלאים מחבת גדולה ורחבה עם מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את חניתות אספרגוס ומרתיחים עד רך-פריך, 4 עד 6 דקות; העיתוי יהיה תלוי בעובי הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
מסננים היטב לטבול מיד במי קרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
לנקז היטב שוב פט dry.To אופים את הסלק, מחממים תנור ל 191°. לקצץ את הירוקים את הסלק (מילואים לשימוש אחר), משאיר על 1/2 אינץ ' של הגבעולים ללא פגע. יש לשטוף את הסלק היטב אבל לא לקלף, לטפוח יבש לעטוף יחד בנייר אלומיניום, איטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים בתבנית אפייה ומוסיפים מים לעומק של 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
8
אופים עד מכרז כאשר פירסינג, 45 עד 60 דקות, בהתאם לגודל וגיל הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
הוסף יותר מים לפי הצורך כדי להפוך את הקיטור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
10
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר וזרוק את נייר הכסף. לקלף את הסלק ולחתוך wedges.To מגישים, מניחים את הסלק ואספרגוס על מגש. תעביר את המיונז לקערה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
מגישים בטמפרטורת החדר.