קושימומחה
מוכן ב1 ש, 16 דק.
מנות100
ציון בריאות0
מגזין

אספרגוס וסלק עם מיונז Romesco

אספרגוס וסלק עם מיונז Romesco
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 16 דקות. גשו לסופר וקנו שקדים, אספרגוס, חומץ יין, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), כריכי עוף בגריל עם סקווש כבוש ומיונז רומסקו, ו אספרגוס קלוי עם רוטב טבילה Romesco (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את מיונז romesco, במכתש, לשלב את השום עם מלח גס קצת, באמצעות עלי, לטחון יחד כדי ליצור משחה. לחלופין, בקערה, מחית יחד עם מזלג או גב כף.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
RomescoRomesco
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מניחים את המיונז בקערה ומערבבים את הדבק שום. מקפלים את השקדים, עגבניות, קאיין, מחית עגבניות, חומץ, מלח ופלפל שחור עד מעורב היטב. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
הסר את הקצוות הקשים של האספרגוס; לקצץ את החניתות באורך אחיד. אם הגבעולים עבים, באמצעות מקלף ירקות ומתחילים כ -2 סנטימטרים מתחת לקצוות, לקלף את הקליפות החיצוניות הדקות.חצי ממלאים מחבת גדולה ורחבה עם מים מלוחים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את חניתות אספרגוס ומרתיחים עד רך-פריך, 4 עד 6 דקות; העיתוי יהיה תלוי בעובי הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
5
מסננים היטב לטבול מיד במי קרח כדי לעצור את הבישול ולהגדיר את הצבע.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
לנקז היטב שוב פט dry.To אופים את הסלק, מחממים תנור ל 191°. לקצץ את הירוקים את הסלק (מילואים לשימוש אחר), משאיר על 1/2 אינץ ' של הגבעולים ללא פגע. יש לשטוף את הסלק היטב אבל לא לקלף, לטפוח יבש לעטוף יחד בנייר אלומיניום, איטום בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
מניחים בתבנית אפייה ומוסיפים מים לעומק של 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
8
אופים עד מכרז כאשר פירסינג, 45 עד 60 דקות, בהתאם לגודל וגיל הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
הוסף יותר מים לפי הצורך כדי להפוך את הקיטור.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
הסר וזרוק את נייר הכסף. לקלף את הסלק ולחתוך wedges.To מגישים, מניחים את הסלק ואספרגוס על מגש. תעביר את המיונז לקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
מגישים בטמפרטורת החדר.