אספרגוס ותבשיל חומוס
תבשיל אספרגוס וחומוס יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 182 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. אם יש לכם אספרגוס, קמח, תפוחי אדמה חומים חשישוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מטבע אספרגוס וסלט חומוס, חביתות קמח חומוס עם אספרגוס, ו אספרגוס, קישואים וחומוס קארי ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת ללא מקל על חום בינוני גבוה. תן לו תרסיס מהיר של שמן, אם תרצה, ולהוסיף את הבצל. לבשל עד בצל לרכך, 2-3 דקות.
מוסיף את הסלרי, פטריות ושום ומבשלים 2-3 דקות נוספות, עד פטריות להפריש מיצי שלהם.
מוסיפים את האספרגוס ושתי כפות של מרק ירקות, מכסים את המחבת, ומבשלים עוד 2-3 דקות, עד אספרגוס הוא ירוק בהיר ומתחיל להיות רך.
לטאטא את הקמח לתוך כוס מרק ירקות.
מוסיפים אותו, חלב, שמרים תזונתיים, טימין, בזיליקום וחום עד מבעבע.
מוסיפים את חומוס ומלח ופלפל לפי הטעם. הפעל חום נמוך, ומבשל במשך 5 דקות.
יוצקים לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן העליון עם שכבה אפילו של תפוחי אדמה.
מפזרים תפוחי אדמה עם מלח, אם תרצה, ופפריקה מעושנת.
אופים עד התבשיל מבעבע העליון הוא השחמה קלה, 25-45 דקות (תפוחי אדמה קפואים ייקח יותר מאשר טרי). אם העליון לא חום לחלוטין, למקם אותו תחת broiler במשך כמה שניות.