אספרגוס חריף-טמפה מוקפץ
אספרגוס חריף-טמפה מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מרק ירקות, רוטב סויה, פטריות שיטאקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, עוף וברוקולי מוקפץ, ו סטייק שומשום מערבבים ומטגנים.
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
חותכים חניתות באלכסון לחתיכות 2 אינץ'. תניח בצד.
מערבבים מרק ירקות, רוטב סויה, ו קורנפלור בקערה קטנה; מערבבים עם מקצף עד חלקה. תניח בצד.
חום 1 כף שמן שומשום במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים טמפה, ומערבבים 4 עד 5 דקות או עד הזהב.
חום שנותר 1 כף שמן שומשום באותו מחבת.
מוסיפים שום, פלפל אדום, אספרגוס, ופטריות למחבת, ומערבבים 3 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מוסיפים תערובת מרק; מביאים לרתיחה, ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד מעובה.
מוסיפים טמפה, ומבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב.