אספרגוס טמפורה
המתכון אספרגוס Tempuran מוכן בערך 15 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן וטבעוני ומתאים לאוהבי מזון יפני. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. אם יש לך אספרגוס, סוכר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : טמפורה אספרגוס, טמפורה אספרגוס עם מטבל כוסברה שום, ו כוכב צמחוני אספרגוס ווסאבי טמפורה.
הוראות
יוצקים שמן צמחי 1 אינץ ' למחבת גדולה ועמוקה.
מניחים מעל חום בינוני-גבוה וחום ל 350 מעלות F.
הכן את הבלילה טמפורה על פי הוראות החבילה. טובלים את האספרגוס בבלילה, מניחים במחבת ומטגנים עד הזהב ופריך, על 2 דקות. מטגנים בקבוצות.
בקערה, לשלב את רוטב הסויה, מירין, זנגביל, מיץ לימון בצל ירוק.
מגישים את האספרגוס עם רוטב טבילה בצד.