קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

אספרגוס מבושל פאן ודגים מעורבים

אספרגוס מבושל פאן ודגים מעורבים
אספרגוס מבושל פאן ודגים מעורבים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 540 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בס ים, צמרות שומר, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון אספרגוס & דגים מבושלים פאן, אחד פאן לימון עוף עם אספרגוס, ו דג לבן צרוב במחבת עם מולים, יורה כרוב, ושמנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קבל מחבת גדולה באמת, או 2 קטנים יותר, על החום ולהוסיף גוש של שמן זית. להבקיע את העור של פילה הדגים שלך בכל רחבי, על 1/2 אינץ עמוק, ואת העונה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שים את פילה הדגים במחבת, צד העור למטה, עם זרועות הדיונון.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף את הצדפות. הפעל את הסכין שלך למטה 1 צד של כל דיונון כדי לפתוח אותם, ואז במהירות ובקלות להבקיע את החלק הפנימי בצורה חוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
הנח אותם במחבת, הבקיע צד למטה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את האספרגוס בעדינות לנער את המחבת. מבשלים כמה דקות, ואז הופכים הכל ומבשלים בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים מעל קצות הקורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
אתה זה ששולט במחבת, אז אם משהו נראה מבושל, תוציא אותו ותשמור עליו חם. אל תראה דברים נשרפים! כאשר לדגים יש עור פריך, הצדפות הן בצבע חום זהוב עם קצוות מקורמלים והדיונון התכרבל והוא חרוך יפה, להסיר את המחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
דיונוןדיונון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
שים את הדיונון על קרש חיתוך בערך לחתוך אותו לחתיכות בזווית, ואז לחזור למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
הנח את פילה הדגים על כל צלחת. לזרוק את האספרגוס, צדפות ודיונון עם חצי צ ' ילה, טפטוף טוב של שמן זית כתית מעולה באיכות טובה ומיץ לימון. עונה קלות ומערבבים יחד. לחלק על גבי דגים מצופה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
דיונוןדיונון
10
מפזרים עם שאר קצוצים צ ' ילה ואת צמרות שומר, טפטוף עם שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט