אספרגוס מטוגן עם רוטב חרדל קריאולי
אספרגוס מטוגן עם רוטב חרדל קריאולי עשוי להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. אם יש לכם אספרגוס, רוטב חם, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 46%, המנה הזו מוצקה. נסו עגבניות ירוקות מטוגנות עם סרטנים וחרדל קריאולי, נקניקיית אנדוי ושרימפס עם רוטב חרדל קריאולי, ו שפמנון מטוגן של רוק עם רוטב טרטר קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. לשטוף אספרגוס עם מים, ולהשאיר לח.
מניחים קמח בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים אספרגוס, אוטמים ומנערים לציפוי.
בצלחת רדודה, מקציפים יחד חלב חמאה, ביצה ורוטב חם. בכלי רדוד אחר, שלבו תערובת קמח תירס ותיבול קייג ' ון. טובלים אספרגוס בתערובת חלב חמאה; לחפור בתערובת קמח תירס.
בתנור הולנדי גדול, יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ'.
מחממים שמן על אש בינונית; כ -360 מעלות צלזיוס.
מטגנים אספרגוס בקבוצות במשך 4 עד 5 דקות או עד להזהבה.
מגישים עם רוטב חרדל קריאולי.
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים. מכסים ומצננים.