אספרגוס עטוף Prosciutto עם Beurre Blanc
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל אספרגוס עטוף Prosciutto עם Beurre Blanc. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא פלפל, שאלוט, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו אספרגוס עם Mussel Beurre Blanc, אספרגוס ראגו עם עגבניות שרי ו Chervil Beurre Blanc, ו לחם מטוגן בריוש עם אספרגוס וכתום Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את הקצוות וודי של חניתות אספרגוס זמירה את החניתות לאותו אורך.
צרור 3 גבעולי אספרגוס יחד לעטוף כל קיבוץ עם פרוסה אחת של פרושוטו, משאיר את הקצוות חשופים.
טפטוף את החבילות בשמן זית.
צולים את החבילות במשך 10 דקות, או עד האספרגוס מסתיים פרוסות פרושוטו הם פריך.
טפטוף כל צרור אספרגוס עטוף פרושוטו עם בלאן beurre מוכן לשרת.
להביא את שאלוט, חומץ, ויין לרתיחה בסיר כבד תחתית עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 5 דקות.
מוסיפים את השמנת, המלח והפלפל ומביאים לרתיחה למשך 1 דקה. להפחית את החום נמוך להקציף כמה כפות חמאה. המשך להקציף ולהוסיף כמה חתיכות בכל פעם של החמאה הנותרת. חכה עד כל תוספת משולבת לפני הוספת חמאה יותר. הרוטב צריך להישאר חם, אבל אף פעם לא חם או הרוטב יישבר.
הסר את הרוטב מהחום ועונה עם מלח, ופלפל, לפי הטעם. אם תרצה, מסננים את הרוטב דרך מסננת כדי להסיר את השאלות. תשליך את השאלוט.
Beurre Rouge: להחליף את היין הלבן במתכון המקורי עם יין אדום וחומץ יין לבן עם חומץ יין אדום.
אתרוג Beurre: להחליף את חומץ ויין במתכון המקורי עם 1/4 כוס הדר (לימון, ליים, ו/או כתום) מיץ ולהוסיף 1 גרידת הדר כפית.
סיד-ג ' ינג ' ר: להחליף את החומץ במתכון המקורי עם כמות שווה של מיץ ליים ולהוסיף 1 כפית זנגביל טרי טחון.
להוסיף חוט זעפרן קמצוץ לירידה.