אספרגוס עטוף בפרושוטו
אספרגוס עטוף Prosciutto עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 290 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס, מלח, פלפל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 23 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו אספרגוס עטוף פרושוטו, אספרגוס עטוף פרושוטו, ו אספרגוס עטוף פרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את החומץ לתוך סיר קטן ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. להפוך את החום בינוני נמוך ולהפחית את החומץ על ידי כ 1/4, או עד שהוא עבה.
שים סיר של מים מלוחים על אש גבוהה. לקצץ את חניתות אספרגוס כי הם כולם באותו אורך. מקלפים את החצי התחתון של החניתות עם מקלף ירקות. לקשור את האספרגוס יחד לצרור באמצעות חוט מטבח. כאשר המים רותחים, להנמיך את האספרגוס לתוך הסיר ומבשלים עד רק רך, על 3 דקות. לצלול את האספרגוס לתוך קערה של מי קרח כדי לעצור את הבישול. כאשר הוא קר לחלוטין, להסיר את החניתות ולהניח אותם על מתלה להתייבש.
מגלגלים פרוסה של פרושוטו סביב כל חנית אספרגוס. לסדר אותם על מגש ולטפטף על קצת שמן זית.
מפזרים קצת פלפל ומלח. לבסוף, לטפטף על חלק חומץ בלסמי מופחת.