קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות19
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז

אספרגוס עם ביצה עלומה ברוטב הולנדז
אם יש לכם אספרגוס, ביצים, רוטב הולנדז חם אצווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אספרגוס עם ביצים עלומות ורוטב הולנדז, פרושוטו עטוף אספרגוס עם ביצה עלומה ורוטב הולנדז, ו אספרגוס עם רוטב הולנדז (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
סדקו ביצה לתוך קערה, סובבו את המים בסיר ושפכו את הביצה מהקערה לתוך המים וחזרו על הביצה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
תן לביצים לבשל עד שהלבנים נקבעים אבל החלמונים הם לא, על 2-3 דקות ולדוג אותם החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מסדרים את האספרגוס על צלחות העליון עם הביצים ורוטב הולנדז.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הולנדזרוטב הולנדז
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל