אספרגוס עם גרמולטה
אספרגוס עם Gremolatan נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. גשו לסופר וקנו אספרגוס, פלפל, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו גרמולטה אספרגוס, אספרגוס עם גרמולטה, ו אספרגוס מוקפץ ושרימפס עם גרמולטה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מניחים פטרוזיליה ושום. כיסוי; תהליך עד קצוץ דק.
העברת תערובת לקערה קטנה; מערבבים קליפת לימון. תניח בצד.
הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס. במחבת 12 אינץ', חום מים 1 אינץ ' (מלוח, אם תרצה) לרתיחה.
הוסף אספרגוס. חזור לרתיחה; להפחית את החום בינוני. כיסוי; לבשל 5 עד 6 דקות או עד פריך-מכרז.
סדר אספרגוס על צלחת הגשה.
טפטוף עם חמאה; מפזרים מלח ופלפל.