אספרגוס פריטטה
אספרגוס פריטטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. מתאים ל-8 ומחירו 80 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 111 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם בצל, פלפל, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה די גרוע. נסו אספרגוס פריטטה, אספרגוס פריטטה, ו אספרגוס פריטטה לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6 כוסות מים 1 כפית מלח לרתיחה; מוסיפים פסטה, ומרתיחים 6 דקות או עד כמעט רך.
בזמן שהפסטה מתבשלת, שלבו 4 ביצים ו -4 המרכיבים הבאים בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מטרפה. הניחו בצד.
חותכים אספרגוס לחתיכות 1 1/2 אינץ'.
מניחים שמן וחמאה במחבת טפלון אטומה לתנור בגודל 10 אינץ', ומניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים אספרגוס, ומטגנים 2 דקות.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מטגנים 3 דקות או עד שהבצל רך ונוזל מתאדה.
מסננים פסטה, ומוסיפים ירקות במחבת. מערבבים בזיליקום קצוץ ואורגנו.
יוצקים תערובת ביצים על ירקות ופסטה במחבת.
מניחים על אש בינונית. מכסים ומבשלים 8 דקות או עד שהחלק העליון כמעט מוגדר (לא מערבבים).
לצלות 2 דקות או עד להזהבה.