אספרגוס צונן עם ויניגרט סרטן
אספרגוס צונן עם ויניגרט סרטן עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 124 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, אם יש לכם בצל, פלפל, טרגון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: תירס צונן וסלט סרטנים, תירס צונן וסלט סרטנים, ו תירס צונן וסלט סרטנים.
הוראות
במחבת גדולה ועמוקה של מים מלוחים רותחים, מבשלים את האספרגוס על חום גבוה עד פריך במכרז, על 5 דקות.
מסננים את האספרגוס ורענון בקערה של מי קרח.
בקערה גדולה, מערבבים את השמן עם החומץ.
מוסיפים את בשר סרטנים, פלפלים, בצל וטרגון ומתבלים במלח ופלפל.
להעביר את האספרגוס למגש גדול ועמוק, כפית ויניגרט הסרטן מעל ומגישים.