קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

אספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון

אספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו אספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון, סלט תפוחי אדמה, אספרגוס וחומוס קלוי עם ויניגרט בזיליקום לימון, ו אספרגוס עם ויניגרט לימון מאייר, לימון משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה לזרוק את האספרגוס בשמן זית, ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
אספרגוסאספרגוס
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מורחים את הגבעולים על תבנית אפייה, בשכבה אחת, וצולים עד רך אבל עדיין מוצק ולח, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
בינתיים, להפוך את ויניגרט: בקערה קטנה, להקציף במרץ יחד את החרדל ומיץ לימון. לטפטף לאט בשמן הזית, לטאטא במהירות כדי להחליש את שמן הזית לתערובת המיץ. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
ויניגרטויניגרט
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
להעביר את האספרגוס למגש, לזרוק עם ויניגרט לשרת. המנה יכולה להיאכל חמה או קרה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
אספרגוסאספרגוס