אספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 82%. נסו אספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון, סלט תפוחי אדמה, אספרגוס וחומוס קלוי עם ויניגרט בזיליקום לימון, ו אספרגוס עם ויניגרט לימון מאייר, לימון משומר (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בקערה גדולה לזרוק את האספרגוס בשמן זית, ואת העונה בנדיבות עם מלח ופלפל.
מורחים את הגבעולים על תבנית אפייה, בשכבה אחת, וצולים עד רך אבל עדיין מוצק ולח, על 10 דקות.
בינתיים, להפוך את ויניגרט: בקערה קטנה, להקציף במרץ יחד את החרדל ומיץ לימון. לטפטף לאט בשמן הזית, לטאטא במהירות כדי להחליש את שמן הזית לתערובת המיץ. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
להעביר את האספרגוס למגש, לזרוק עם ויניגרט לשרת. המנה יכולה להיאכל חמה או קרה.