קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

אספרגוס קרבו של זאק פלצ'יו

אספרגוס קרבו של זאק פלצ'יו
קאראבו האספרגוס של זאק פלאצ'יו עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 108 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא רוטב דגים, נבטי שעועית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde, ו סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו.

הוראות

1
עבור קריסיק: אם אתה רטוש קוקוס משלך, להשתמש סכין קצבים ישן, מצ ' טה, פטיש, או כלי אחר של הרס לפצח את הפרי. לאחר מכן השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך ולהוציא את הבשר הלבן מהקליפה הקשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
הסר את העור החום הדק שנותר על הבשר עם מקלף ירקות או סכין קילוף. השתמש החורים הגדולים של פומפיה תיבת לגרר את בשר הקוקוס הטרי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מפזרים את הקוקוס המגורד בשכבה עמוקה של חצי אינץ ' (עבודה בקבוצות במידת הצורך) במחבת גדולה על חום בינוני. זרוק את הקוקוס כל 30 שניות. לאחר הקוקוס מתחיל צבע קל, להתחיל לזרוק לעתים קרובות יותר. כאשר רוב הפתיתים הפכו צבע חום זהוב, לתת את המחבת כמה שייקים על החום, ואז עוד כמה הטלות וכמה שייקים שוב, כמו איזה פולחן אמונות טפלות שמחזיק את האלים בוערים קוקוס במפרץ תוך גניבת כמה רגעים יקרים יותר של זמן בישול. משוך את המחבת מהחום וזרוק אותו בעצבנות רק כדי למנוע מהאלים הבוערים האלה מלעקוב אחריך אל מחוץ לאש.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מורחים את הקוקוס הקלוי על מגש או גיליון עוגיות כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
חותכים את צמרות האספרגוס כ ½ אינץ ' מתחת לקצה ומניחים את הקצוות בצד. באמצעות mandoline או מקלף ירקות, פורסים את גבעולי האספרגוס לאורך סרטים ארוכים ודקים. לזרוק אותם בקערה עם מיץ לימון ורוטב דגים ולהניח את התערובת בצד לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מנדולינהמנדולינה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים מחבת ברזל יצוק יבש או מחבת על חום גבוה ו char עצות אספרגוס מכל הצדדים, ערבוב, 2 עד 3 דקות. ואז להעביר אותם לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לאחר הטיפים התקררו, מוסיפים את המנטה, נבטי שעועית, בצל, צ 'ילי וג' ינג ' ר וזורקים היטב. לאחר מכן מוסיפים את גבעולי האספרגוס עם הנוזל שלהם ואת kerisik, לזרוק היטב, ואת העונה כדי לטעום עם מיץ לימון יותר רוטב דגים. מעבירים את הסלט לקערה ומפזרים על עלי הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה