קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

אספרגוס קרבו של זאק פלצ'יו

אספרגוס קרבו של זאק פלצ'יו
קאראבו האספרגוס של זאק פלאצ'יו עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 108 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא רוטב דגים, נבטי שעועית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde, ו סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו.

הוראות

1
עבור קריסיק: אם אתה רטוש קוקוס משלך, להשתמש סכין קצבים ישן, מצ ' טה, פטיש, או כלי אחר של הרס לפצח את הפרי. לאחר מכן השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך ולהוציא את הבשר הלבן מהקליפה הקשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
קליברקליבר
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
הסר את העור החום הדק שנותר על הבשר עם מקלף ירקות או סכין קילוף. השתמש החורים הגדולים של פומפיה תיבת לגרר את בשר הקוקוס הטרי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
מפזרים את הקוקוס המגורד בשכבה עמוקה של חצי אינץ ' (עבודה בקבוצות במידת הצורך) במחבת גדולה על חום בינוני. זרוק את הקוקוס כל 30 שניות. לאחר הקוקוס מתחיל צבע קל, להתחיל לזרוק לעתים קרובות יותר. כאשר רוב הפתיתים הפכו צבע חום זהוב, לתת את המחבת כמה שייקים על החום, ואז עוד כמה הטלות וכמה שייקים שוב, כמו איזה פולחן אמונות טפלות שמחזיק את האלים בוערים קוקוס במפרץ תוך גניבת כמה רגעים יקרים יותר של זמן בישול. משוך את המחבת מהחום וזרוק אותו בעצבנות רק כדי למנוע מהאלים הבוערים האלה מלעקוב אחריך אל מחוץ לאש.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובשקוקוס מיובש
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מורחים את הקוקוס הקלוי על מגש או גיליון עוגיות כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1
חותכים את צמרות האספרגוס כ ½ אינץ ' מתחת לקצה ומניחים את הקצוות בצד. באמצעות mandoline או מקלף ירקות, פורסים את גבעולי האספרגוס לאורך סרטים ארוכים ודקים. לזרוק אותם בקערה עם מיץ לימון ורוטב דגים ולהניח את התערובת בצד לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מנדולינהמנדולינה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מחממים מחבת ברזל יצוק יבש או מחבת על חום גבוה ו char עצות אספרגוס מכל הצדדים, ערבוב, 2 עד 3 דקות. ואז להעביר אותם לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
לאחר הטיפים התקררו, מוסיפים את המנטה, נבטי שעועית, בצל, צ 'ילי וג' ינג ' ר וזורקים היטב. לאחר מכן מוסיפים את גבעולי האספרגוס עם הנוזל שלהם ואת kerisik, לזרוק היטב, ואת העונה כדי לטעום עם מיץ לימון יותר רוטב דגים. מעבירים את הסלט לקערה ומפזרים על עלי הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
3 טיפות רוטב סויה3 טיפות רוטב סויה
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o