אספרגוס קרבו של זאק פלצ'יו
קאראבו האספרגוס של זאק פלאצ'יו עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 108 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא רוטב דגים, נבטי שעועית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde, ו סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו.
הוראות
עבור קריסיק: אם אתה רטוש קוקוס משלך, להשתמש סכין קצבים ישן, מצ ' טה, פטיש, או כלי אחר של הרס לפצח את הפרי. לאחר מכן השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך ולהוציא את הבשר הלבן מהקליפה הקשה.
הסר את העור החום הדק שנותר על הבשר עם מקלף ירקות או סכין קילוף. השתמש החורים הגדולים של פומפיה תיבת לגרר את בשר הקוקוס הטרי.
מפזרים את הקוקוס המגורד בשכבה עמוקה של חצי אינץ ' (עבודה בקבוצות במידת הצורך) במחבת גדולה על חום בינוני. זרוק את הקוקוס כל 30 שניות. לאחר הקוקוס מתחיל צבע קל, להתחיל לזרוק לעתים קרובות יותר. כאשר רוב הפתיתים הפכו צבע חום זהוב, לתת את המחבת כמה שייקים על החום, ואז עוד כמה הטלות וכמה שייקים שוב, כמו איזה פולחן אמונות טפלות שמחזיק את האלים בוערים קוקוס במפרץ תוך גניבת כמה רגעים יקרים יותר של זמן בישול. משוך את המחבת מהחום וזרוק אותו בעצבנות רק כדי למנוע מהאלים הבוערים האלה מלעקוב אחריך אל מחוץ לאש.
מורחים את הקוקוס הקלוי על מגש או גיליון עוגיות כדי להתקרר.
חותכים את צמרות האספרגוס כ ½ אינץ ' מתחת לקצה ומניחים את הקצוות בצד. באמצעות mandoline או מקלף ירקות, פורסים את גבעולי האספרגוס לאורך סרטים ארוכים ודקים. לזרוק אותם בקערה עם מיץ לימון ורוטב דגים ולהניח את התערובת בצד לפחות 15 דקות.
מחממים מחבת ברזל יצוק יבש או מחבת על חום גבוה ו char עצות אספרגוס מכל הצדדים, ערבוב, 2 עד 3 דקות. ואז להעביר אותם לקערת ערבוב גדולה.
לאחר הטיפים התקררו, מוסיפים את המנטה, נבטי שעועית, בצל, צ 'ילי וג' ינג ' ר וזורקים היטב. לאחר מכן מוסיפים את גבעולי האספרגוס עם הנוזל שלהם ואת kerisik, לזרוק היטב, ואת העונה כדי לטעום עם מיץ לימון יותר רוטב דגים. מעבירים את הסלט לקערה ומפזרים על עלי הכוסברה.