קאראבו האספרגוס של זאק פלאצ'יו עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 108 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא רוטב דגים, נבטי שעועית, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: המבורגרים כבש של Zakary Pelaccio, Zakary Pelaccio ' S Pasta Con Sarde, ו סלט סטייק קולב של זאק פלאצ'יו.
הוראות
1
עבור קריסיק: אם אתה רטוש קוקוס משלך, להשתמש סכין קצבים ישן, מצ ' טה, פטיש, או כלי אחר של הרס לפצח את הפרי. לאחר מכן השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך ולהוציא את הבשר הלבן מהקליפה הקשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
קליבר
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
הסר את העור החום הדק שנותר על הבשר עם מקלף ירקות או סכין קילוף. השתמש החורים הגדולים של פומפיה תיבת לגרר את בשר הקוקוס הטרי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
זילוף בצורת לב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קולף
פומפיה תיבת
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
מפזרים את הקוקוס המגורד בשכבה עמוקה של חצי אינץ ' (עבודה בקבוצות במידת הצורך) במחבת גדולה על חום בינוני. זרוק את הקוקוס כל 30 שניות. לאחר הקוקוס מתחיל צבע קל, להתחיל לזרוק לעתים קרובות יותר. כאשר רוב הפתיתים הפכו צבע חום זהוב, לתת את המחבת כמה שייקים על החום, ואז עוד כמה הטלות וכמה שייקים שוב, כמו איזה פולחן אמונות טפלות שמחזיק את האלים בוערים קוקוס במפרץ תוך גניבת כמה רגעים יקרים יותר של זמן בישול. משוך את המחבת מהחום וזרוק אותו בעצבנות רק כדי למנוע מהאלים הבוערים האלה מלעקוב אחריך אל מחוץ לאש.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובש
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מורחים את הקוקוס הקלוי על מגש או גיליון עוגיות כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
חותכים את צמרות האספרגוס כ ½ אינץ ' מתחת לקצה ומניחים את הקצוות בצד. באמצעות mandoline או מקלף ירקות, פורסים את גבעולי האספרגוס לאורך סרטים ארוכים ודקים. לזרוק אותם בקערה עם מיץ לימון ורוטב דגים ולהניח את התערובת בצד לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
1 תות, קלוף
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
קולף
מנדולינה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים מחבת ברזל יצוק יבש או מחבת על חום גבוה ו char עצות אספרגוס מכל הצדדים, ערבוב, 2 עד 3 דקות. ואז להעביר אותם לקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
לאחר הטיפים התקררו, מוסיפים את המנטה, נבטי שעועית, בצל, צ 'ילי וג' ינג ' ר וזורקים היטב. לאחר מכן מוסיפים את גבעולי האספרגוס עם הנוזל שלהם ואת kerisik, לזרוק היטב, ואת העונה כדי לטעום עם מיץ לימון יותר רוטב דגים. מעבירים את הסלט לקערה ומפזרים על עלי הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
3 טיפות רוטב סויה
רוטב דגים
1 תות, קלוף
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)