קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות2
ציון בריאות60
מגזין

אספרגוס קרמי, בזיליקום וקרם פרש ולוטה

אספרגוס קרמי, בזיליקום וקרם פרש ולוטה
אם יש לכם פלפל טרי סדוק, מרק ירקות, קרם פרשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Gazpacho עם בזיליקום קרם Fraîche, לינגוויני עם הודו, בזיליקום וקרם פרש., ו סלמון מעושן וגלילי בזיליקום עם קרם פרש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה או שמן הזית בסיר מרק בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את שאלוט ו sauté עד רך וריחני, 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
3
מוסיפים את אספרגוס מרק ירקות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, ומבשלים עד האספרגוס הוא מאוד רך: 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים את המרק לבלנדר, ומוסיפים את הבזיליקום ואת קרם פרש. פירה עד חלקה לחלוטין. מצקת לתוך קערות, העליון עם מנה של קרם fraîche וshifponade של בזיליקום טרי.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת