אספרגוס קרמי, בזיליקום וקרם פרש ולוטה
אם יש לכם פלפל טרי סדוק, מרק ירקות, קרם פרשוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו Gazpacho עם בזיליקום קרם Fraîche, לינגוויני עם הודו, בזיליקום וקרם פרש., ו סלמון מעושן וגלילי בזיליקום עם קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את החמאה או שמן הזית בסיר מרק בינוני על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את שאלוט ו sauté עד רך וריחני, 5 עד 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את אספרגוס מרק ירקות ומתבלים במלח ופלפל. מכסים את הסיר, ומביאים לרתיחה. להפחית לרתיחה, ומבשלים עד האספרגוס הוא מאוד רך: 10 עד 12 דקות.
מעבירים את המרק לבלנדר, ומוסיפים את הבזיליקום ואת קרם פרש. פירה עד חלקה לחלוטין. מצקת לתוך קערות, העליון עם מנה של קרם fraîche וshifponade של בזיליקום טרי.