קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

אספרגוס שומשום ופטריות

אספרגוס שומשום ופטריות
אספרגוס שומשום ופטריות עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, פלפל, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב שומשום W / פטריות, כרוב שומשום ופטריות, ו פטריות שום שומשום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון כבדה חובה zip-top. הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
3
הסר קשקשים עם מקלף ירקות,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
4
חותכים חניתות אספרגוס לשניים.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
5
חותכים פטריות לרבעים (או במחצית, אם קטן).
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
6
מוסיפים אספרגוס, פטריות, ואם תרצה, זרעי שומשום לתערובת חומץ; שקית חותם, ולהפוך ירקות מעיל היטב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
ירקירק
אספרגוסאספרגוס
פטריותפטריות
חומץחומץ
7
מניחים ירקות בשכבה אחת על מחבת ג 'לי רול 15 x 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד מכרז, ערבוב לאחר 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור