אספרגוס שומשום ופטריות
אספרגוס שומשום ופטריות עשויים להיות רק תוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, פלפל, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרוב שומשום W / פטריות, כרוב שומשום ופטריות, ו פטריות שום שומשום (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון כבדה חובה zip-top. הצמד את הקצוות הקשים של אספרגוס.
הסר קשקשים עם מקלף ירקות,אם תרצה.
חותכים חניתות אספרגוס לשניים.
חותכים פטריות לרבעים (או במחצית, אם קטן).
מוסיפים אספרגוס, פטריות, ואם תרצה, זרעי שומשום לתערובת חומץ; שקית חותם, ולהפוך ירקות מעיל היטב.
מניחים ירקות בשכבה אחת על מחבת ג 'לי רול 15 x 10 אינץ'.
אופים ב 500 במשך 10 דקות או עד מכרז, ערבוב לאחר 5 דקות.