קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

אספרסו אוכמניות Macarons

אספרסו אוכמניות Macarons
אספרסו אוכמניות Macarons נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני קינוח. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ממתקים סוכר, תמצית vanillan, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו אספרסו מקרונים, מקרוני אספרסו שוקולד, ו מקרוני אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
טוחנים קמח שקדים או שקדים עם ממתקים סוכר במעבד מזון עד אבקתי, 30 שניות קמח שקדים, כ 2 דקות לשקדים. (אם משתמשים במטחנה, לטחון בקבוצות קטנות.) לנפות דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה (אם לא מספיק בסדר עבור כמעט כל האגוזים לעבור מסננת, regreind). לנפות שוב לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מערבבים יחד אבקת אספרסו ווניל בכוס עד שהאבקה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
4
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. הכה בסוכר מגורען, קצת בכל פעם. להגביר את המהירות גבוהה ומכה עד מרנג מחזיק פסגות נוקשה, מבריק, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
הוסף תערובת אספרסו ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated. מקפלים מרנג לתערובת שקדים עם מרית גומי עד משולב לחלוטין. (מרנג יהיה deflate והבלילה תהיה רופפת.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
שים דקירות קטנות של הבלילה מתחת לפינות קלף כדי לאבטח גיליונות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
כפית חצי הבלילה לתוך שקית מאפה. מחזיק תיק אנכית ממש מעל תבנית אפייה, צינור 1 1/2 אינץ 'רחב תלוליות של הבלילה על 1 אינץ' זה מזה, לעצור את הלחץ ואת קצה flicking לצדדים כדי למנוע פסגות (tamp למטה כל פסגות עם אצבע רטובה). מילוי שקית מאפה וחוזר חלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
בואו macarons לעמוד, חשוף, בטמפרטורת החדר עד צורות קרום אור, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
בינתיים, מחממים תנור ל 149° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
אופים macarons, החלפת מיקום של גיליונות באמצע הדרך, עד פריך ופנים לא נותן בקלות כאשר נלחץ בעדינות, 22 עד 28 דקות בסך הכל. מגניב לחלוטין על גיליונות אפייה (כדי להקשיח תחתית) על מדפים, על 30 דקות. שחרר macarons מן קלף עם מרית אופסט (הם יהיו שבירים).
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
צלעות סנדוויץ שטוחות של macarons יחד עם שכבה דקה של ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2
מקרונים שכבה בין גיליונות קלף במיכל אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות כדי לרכך לפני האכילה.
1
עוגיות שוקולד ארל גריי:•
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ארל גרייארל גריי
2
הוסף 3 כפות אבקת קקאו הולנדית תהליך (רצוי Valrhona) קמח שקדים או שקדים בעת טחינה.* להשמיט אבקת אספרסו מיידית ווניל.* לטחון 1 כפית תה ארל גריי (מ 1 שקית תה) לאבקה עדינה במטחנת קפה/ספייס חשמלית.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אגס דקאגס דק
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3
מפזרים על 1/4 כפית (שארית מילואים) על macarons לפני האפייה.* מלא עם שוקולד ארל גריי ganache: להביא 1/2 כוס שמנת הנותרים 3/4 כפית אבקת תה לרתיחה בסיר כבד קטן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תהתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום ומערבבים ב 3 אונקיות קצוצות דק שוקולד מריר (60% עד 64% קקאו אם מסומן) ו 1 כף חמאה ללא מלח עד חלקה. צ ' יל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
העברה לשקית sealable. חותכים את פינה וצינור למלא macarons. (יישאר גנאש.)
6
עוגיות אשכוליות:•
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
7
מוסיפים 2 כפיות גרידת אשכוליות מגוררת לקמח שקדים או שקדים בעת טחינה. * להשמיט אבקת אספרסו מיידית ווניל.* Beat 6 טיפות צבע מאכל אדום לתוך מרנג.* מילוי עם ריבה אשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדוםצבע מזון אדום
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
8
קוקוס תשוקה-macarons פירות:•
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1
לטאטא יחד 1/3 כוס הפשיר פסיון-פירה פירות, 1/3 כוס סוכר, 3 חלמונים ביצה גדולים, וקורטוב של מלח בסיר כבד קטן.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
להוסיף 1/2 מקל חמאה (לחתוך לחתיכות). מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא, ואז מבשלים, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא עבה, 1 עד 2 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
העברה לשקית sealable. חותכים את פינה וצינור למלא macarons. (יהיה קרד שנשאר.)
4
Pistachio-cardamom macarons: * תחליף 1/3 כוס בלי מלח פיסטוקים בתוספת 1/2 כפית הל טחון לחצי קמח שקדים בעת טחינה.* להשמיט אבקת אספרסו מיידית ווניל.* לנצח 4 טיפות ירוק 3 טיפות צבע מאכל צהוב לתוך מרנג.* למלא עם ריבת משמש.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקותסוכריות אוויר, חתוכות לרצועות דקות
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
אבקת הלאבקת הל
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
ריבת משמשריבת משמש
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1
מקרונים מלאים (מכל טעם) ניתן לשמור במיכל אטום עטוף בניילון נצמד, מקורר 2 ימים או קפוא 1 חודש. להביא לטמפרטורת החדר במיכל עטוף (כדי למנוע עיבוי), על 1 שעה אם צונן או 2 שעות אם קפוא.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות