אספרסו אוכמניות Macarons
אספרסו אוכמניות Macarons נטול גלוטן,, חלב חינם, צמחוני קינוח. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 60 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ממתקים סוכר, תמצית vanillan, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו אספרסו מקרונים, מקרוני אספרסו שוקולד, ו מקרוני אספרסו שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
טוחנים קמח שקדים או שקדים עם ממתקים סוכר במעבד מזון עד אבקתי, 30 שניות קמח שקדים, כ 2 דקות לשקדים. (אם משתמשים במטחנה, לטחון בקבוצות קטנות.) לנפות דרך מסננת רשת בינונית לתוך קערה (אם לא מספיק בסדר עבור כמעט כל האגוזים לעבור מסננת, regreind). לנפות שוב לתוך קערה גדולה.
מערבבים יחד אבקת אספרסו ווניל בכוס עד שהאבקה מומסת.
לנצח חלבונים ביצה עם מלח בקערה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד שהם פשוט להחזיק פסגות רכות. הכה בסוכר מגורען, קצת בכל פעם. להגביר את המהירות גבוהה ומכה עד מרנג מחזיק פסגות נוקשה, מבריק, על 1 דקה.
הוסף תערובת אספרסו ומערבבים במהירות נמוכה עד incorporated. מקפלים מרנג לתערובת שקדים עם מרית גומי עד משולב לחלוטין. (מרנג יהיה deflate והבלילה תהיה רופפת.)
שים דקירות קטנות של הבלילה מתחת לפינות קלף כדי לאבטח גיליונות אפייה.
כפית חצי הבלילה לתוך שקית מאפה. מחזיק תיק אנכית ממש מעל תבנית אפייה, צינור 1 1/2 אינץ 'רחב תלוליות של הבלילה על 1 אינץ' זה מזה, לעצור את הלחץ ואת קצה flicking לצדדים כדי למנוע פסגות (tamp למטה כל פסגות עם אצבע רטובה). מילוי שקית מאפה וחוזר חלילה.
בואו macarons לעמוד, חשוף, בטמפרטורת החדר עד צורות קרום אור, 20 עד 30 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 149° עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
אופים macarons, החלפת מיקום של גיליונות באמצע הדרך, עד פריך ופנים לא נותן בקלות כאשר נלחץ בעדינות, 22 עד 28 דקות בסך הכל. מגניב לחלוטין על גיליונות אפייה (כדי להקשיח תחתית) על מדפים, על 30 דקות. שחרר macarons מן קלף עם מרית אופסט (הם יהיו שבירים).
צלעות סנדוויץ שטוחות של macarons יחד עם שכבה דקה של ג ' לי.
מקרונים שכבה בין גיליונות קלף במיכל אטום ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות כדי לרכך לפני האכילה.
הוסף 3 כפות אבקת קקאו הולנדית תהליך (רצוי Valrhona) קמח שקדים או שקדים בעת טחינה.* להשמיט אבקת אספרסו מיידית ווניל.* לטחון 1 כפית תה ארל גריי (מ 1 שקית תה) לאבקה עדינה במטחנת קפה/ספייס חשמלית.
מפזרים על 1/4 כפית (שארית מילואים) על macarons לפני האפייה.* מלא עם שוקולד ארל גריי ganache: להביא 1/2 כוס שמנת הנותרים 3/4 כפית אבקת תה לרתיחה בסיר כבד קטן.
הסר מהחום ומערבבים ב 3 אונקיות קצוצות דק שוקולד מריר (60% עד 64% קקאו אם מסומן) ו 1 כף חמאה ללא מלח עד חלקה. צ ' יל, לטאטא מדי פעם, עד מעובה, 20 עד 30 דקות.
העברה לשקית sealable. חותכים את פינה וצינור למלא macarons. (יישאר גנאש.)
מוסיפים 2 כפיות גרידת אשכוליות מגוררת לקמח שקדים או שקדים בעת טחינה. * להשמיט אבקת אספרסו מיידית ווניל.* Beat 6 טיפות צבע מאכל אדום לתוך מרנג.* מילוי עם ריבה אשכוליות.
קוקוס תשוקה-macarons פירות:•
לטאטא יחד 1/3 כוס הפשיר פסיון-פירה פירות, 1/3 כוס סוכר, 3 חלמונים ביצה גדולים, וקורטוב של מלח בסיר כבד קטן.
להוסיף 1/2 מקל חמאה (לחתוך לחתיכות). מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא, ואז מבשלים, לטאטא כל הזמן, עד curd הוא עבה, 1 עד 2 דקות. מגניב לגמרי.
העברה לשקית sealable. חותכים את פינה וצינור למלא macarons. (יהיה קרד שנשאר.)
Pistachio-cardamom macarons: * תחליף 1/3 כוס בלי מלח פיסטוקים בתוספת 1/2 כפית הל טחון לחצי קמח שקדים בעת טחינה.* להשמיט אבקת אספרסו מיידית ווניל.* לנצח 4 טיפות ירוק 3 טיפות צבע מאכל צהוב לתוך מרנג.* למלא עם ריבת משמש.
מקרונים מלאים (מכל טעם) ניתן לשמור במיכל אטום עטוף בניילון נצמד, מקורר 2 ימים או קפוא 1 חודש. להביא לטמפרטורת החדר במיכל עטוף (כדי למנוע עיבוי), על 1 שעה אם צונן או 2 שעות אם קפוא.