אספרסו-ספייס פירור עוגה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל אספרסו-ספייס עוגת פירורים. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לך לחנות ותביא דבשה, מרגרינה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. מתכונים דומים: עוגת דלעת ספייס פירור, מהפך ספייס פירור עוגה, ו תפוח-ספייס עוגת פירורים.
הוראות
מערבבים היטב מים ואספרסו. תניח בצד.
שלב 2 3/4 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, ואגוז מוסקט; להפריש.
לנצח 3/4 כוס סוכר חום 1/4 כוס מרגרינה במהירות בינונית של מיקסר עד היטב מעורבב.
מוסיפים דבשה ותחליף ביצה; מכים היטב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם תערובת קפה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת עוגה מרובעת 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
שלב 1/4 כוס קמח, 2 כפות סוכר חום, ו 1/4 כפית קינמון; לחתוך 1 כף מרגרינה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה, ויצרו streusel.
מפזרים streusel מעל הבלילה.
אופים ב 350 במשך 50 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו להתקרר במחבת 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת.
בואו מגניב לחלוטין על מתלה חוט.