קושיקשה
מוכן ב58 דק.
מנות4
ציון בריאות2
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

אספרסו שוקולד מותך

אספרסו שוקולד מותך
אספרסו שוקולד מותך הוא משקה שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 712 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, אבקת אספרסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו עוגות אספרסו שוקולד מותכות, מוס אספרסו שוקולד לבן עם טפטוף קרמל אספרסו קל, ו עוגות לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
ממיסים את השוקולד עם החמאה בחלק העליון של דוד כפול; מניחים בצד להתקרר. במיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה (או ביד, עם כפית), מערבבים את הסוכר והביצים עד מואר בצבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
3
יוצקים פנימה את תערובת השוקולד-חמאה המקוררת, ואז מקציפים או מערבבים פנימה את 1/2 כוס השמנת, הווניל והמלח. מקציפים היטב, מגרדים את דפנות הקערה תוך כדי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דבש הדריםדבש הדרים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת בין 4 (6 אונקיות) כוסות קפוצ ' ינו חסינות תנור. (יש למלא אותם עד 1/4 אינץ ' מתחת לשפת הכוס.)
מרכיבים שתצטרך
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
שים אותם על תבנית עם נייר אפייה ואופים 30 עד 35 דקות, רק עד שהצמרות מתחילות להיסדק. אין לאפות יתר על המידה (החלק העליון צריך להיות פריך אך הפנים רך).
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
תנו להם להתקרר כ - 15 דקות בזמן שאתם מכינים את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
7
ממיסים את אבקת האספרסו בכוס השמנת הכבדה הנותרת של 1, ואז מקציפים את השמנת עד שהיא יוצרת פסגות רכות. שים בובה של קצפת בטעם על כל "קפוצ ' ינו" חם לקשט עם אבק של קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
קפוצ ' ינוקפוצ ' ינו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
8
מגישים חם.