אספרסו שוקולד מותך
אספרסו שוקולד מותך הוא משקה שמגיש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 712 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת קקאו, סוכר, אבקת אספרסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 58 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 26%, וזה די רע. נסו עוגות אספרסו שוקולד מותכות, מוס אספרסו שוקולד לבן עם טפטוף קרמל אספרסו קל, ו עוגות לבה שוקולד-אספרסו עם קצפת אספרסו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ממיסים את השוקולד עם החמאה בחלק העליון של דוד כפול; מניחים בצד להתקרר. במיקסר חשמלי עם מצורף ההנעה (או ביד, עם כפית), מערבבים את הסוכר והביצים עד מואר בצבע, על 1 דקה.
יוצקים פנימה את תערובת השוקולד-חמאה המקוררת, ואז מקציפים או מערבבים פנימה את 1/2 כוס השמנת, הווניל והמלח. מקציפים היטב, מגרדים את דפנות הקערה תוך כדי.
מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. מחלקים את התערובת בין 4 (6 אונקיות) כוסות קפוצ ' ינו חסינות תנור. (יש למלא אותם עד 1/4 אינץ ' מתחת לשפת הכוס.)
שים אותם על תבנית עם נייר אפייה ואופים 30 עד 35 דקות, רק עד שהצמרות מתחילות להיסדק. אין לאפות יתר על המידה (החלק העליון צריך להיות פריך אך הפנים רך).
תנו להם להתקרר כ - 15 דקות בזמן שאתם מכינים את הקצפת.
ממיסים את אבקת האספרסו בכוס השמנת הכבדה הנותרת של 1, ואז מקציפים את השמנת עד שהיא יוצרת פסגות רכות. שים בובה של קצפת בטעם על כל "קפוצ ' ינו" חם לקשט עם אבק של קקאו.