אסקרול חם וסלט צנון עם גרעיני חמניות
אסקרול חם וסלט כרוב רדיקיו עם גרעיני חמניות עשוי להיות רק מנות ראשונות שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 264 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך escarole, טרגון, חומץ שרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו סלט כרוב אסייתי לא כל כך ייחודי עם שקדים, שומשום וגרעינים, ארוגולה, רדיקיו וסלט אסקרול, ו צלעות כבש מטוגנות עם אסקרול ורדיקיו. (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לזרוק את radicchio, escarole, גרעיני חמניות טרגון.
במחבת בינונית, מחממים את השמן.
מוסיפים את pancetta ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את pancetta לצלחת.
מוסיפים את התפוח ואת שאלוט למחבת ומבשלים על חום גבוה, ערבוב, עד מתרכך קלות השחמה, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את החומץ ומרתיחים.
יוצקים את הרוטב החם על הירוקים, מוסיפים את הפנצ ' טה וזורקים היטב. מתבלים במלח ופלפל ומגישים מיד.