אסקרול מטוגן עם שום ולימון
אסקרול מטוגן עם שום ולימון עשוי להיות רק בצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לימון, חמאה, escarole, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: אסקרול מטוגן עם תפוחים, סטייק צלוי עם לימון ושום, ו צלעות כבש מטוגנות עם אסקרול ורדיקיו..
הוראות
לשבור את העלים של escarole ולשטוף אותם בנפרד, דואג להסיר כל אדמה בבסיס הגבעולים. לנער את העלים יבשים, מחסנית אותם, ולפרוס את רוחב escarole לרצועות על 1 1/2 אינץ ' רחב.
מניחים מחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את שמן הזית והחמאה. לזרוק את השום, פתיתי פלפל אדומים, עלי דפנה, פרוסות לימון; לבשל ומערבבים במשך כמה דקות, זורק לשלב. נסטל את escarole למחבת לטגן עד שהוא מתחיל לנבול להתכווץ, על 2 דקות.
מפזרים את escarole עם קמצוץ של סוכר ועונה עם מלח ופלפל.
יוצקים את המים ומכסים את המחבת. להרתיח במשך 20 דקות עד escarole הוא מכרז.