אסקרול, נקניק ופונטינה קוזדילה
Escarole, נקניק, ו פונטינה Quesadillas נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 599 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. אם יש לך שמן זית, טורטיות, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: טורטיות גבינה, פטריות ו-Fontina Quesadillas, ו נקניק עם שעועית אסקרול.
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
הוסף נקניק איטלקי, ומבשל במשך 5 דקות או עד השחמה, ערבוב להתפורר.
לנקז את הנקניק, ולחזור למחבת.
מוסיפים escarole, שום, ופלפל שחור; לבשל 2 דקות או עד wilts escarole, ערבוב לעתים קרובות.
מברשת הנותרים 1 כף שמן זית על מחבת ג ' לי רול; לסדר את טורטיות בשכבה אחת על מחבת.
מפזרים 1 כף גבינה באופן שווה על כל טורטייה; מעל כל אחד עם תערובת נקניק 2/3 כוס.
אופים ב 400 במשך 3 דקות או עד גבינה מתחילה להמיס.
הסר מהתנור, בזהירות לקפל כל טורטייה במחצית, לחיצה על לסגור.
אופים אותם 10 דקות נוספות, פונה לאחר 5 דקות.