אסקרול, שעועית ומרק נקניק עם גבינת פרמזן
אסקרול, שעועית ומרק נקניק עם גבינת פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם בצל prechopped, escarole, נקניק הודווקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: נקניק, Escarole, ו Ragout שעועית לבנה, אסקרול ומרק פרמזן עם קציצות עוף, ו אסקרול לבבי, שעורה ומרק פרמזן.
הוראות
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל, נורת שומר, שום ונקניקיות; מבשלים 7 דקות או עד הנקניק הוא השחמה, ערבוב לעתים קרובות להתפורר.
מוסיפים מרק, 1 כוס מים, ושעועית. מכסים; מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב escarole; לבשל 4 דקות או עד wilts escarole. מחלקים מרק באופן שווה בין 4 קערות; מפזרים גבינת פרמזן.