קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אפוי אלסקה

אפוי אלסקה
אלסקה אפויה היא תוספת שמגישה 12. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 882 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו סוכר, קרם טרטר, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה מרהיב ציון של 31%. מתכונים דומים: לא אפוי" אלסקה, אפוי אלסקה, ו אפוי אלסקה.

הוראות

1
להכנת כיפת הגלידה מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומניחים להתרכך מעט. מרפדים קערה של 3 ליטר בניילון. בקערה אחרת מקציפים את המרמלדה לגלידת הווניל המרוככת בעזרת כף עץ עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
כף 2 כוסות מגלידת התפוז-וניל לקערה והחליק בעזרת כף או מרית אופסט לאחידה. למעלה עם גלידת השוקולד, שוב מחליקה לאחידה, לעמוד בראש התרנגולות שכבת השוקולד עם 6 הכוסות הנותרות גלידת תפוז-וניל. מכסים את המשטח בניילון נצמד ומקפיאים עד שהגלידה קשה מאוד, לפחות 4 שעות או עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
הופכים את הבראוניז לצלחת גדולה ושטוחה בתנור. פתחו את כיפת הגלידה על גבי שכבת הבראוניז.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
4
מכניסים את העוגה למקפיא. החזק במקפיא עד שהמרנג מוכן.
5
במיקסר חשמלי המצויד בתוסף המטרפה, מקציפים את החלבונים וקרם האבנית למשך 2 דקות במהירות בינונית-גבוהה עד לקבלת תערובת תפוחה. הגבירו את המהירות לגבוהה והוסיפו את הסוכר בזרם איטי עד שנוצרות פסגות נוקשות ומבריקות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
מוציאים את כיפת הגלידה מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
7
הסר את הניילון. מכסים את כיפת הגלידה לחלוטין במרנג, בעזרת גב כף ליצירת פסגות מערבולות. (לחלופין, הניחו את המרנג בשקית מאפה המצוידת בקצה ורד ודוקרני צינור למראה קיפוד.) להקפיא לפחות 3 שעות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
כאשר מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 500 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים עד שהפסגות מתחילות לקבל צבע חום זהוב, 3 עד 5 דקות. לקבלת חיתוך קל יותר, תנו לעוגה לעמוד במשך 30 דקות. פורסים ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מחממים את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. מרססים תבנית עוגה עגולה בגודל 9 אינץ ' בתרסיס בישול, מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב את הקלף.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
לבלילת הבראוניז שלך, ממיסים את החמאה בקערה חסינת חום בינונית (או גדולה) מעל סיר מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
בזמן שהחמאה נמסה, הקציפו את אבקת הקקאו, מלח הים והסוכר בקערה נפרדת. (הסוכר והמלח יעבדו כחומרים שוחקים כדי להוציא גושים מהקקאו.)
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
הקציפו את משולבת הקקאו / סוכר / מלח לחמאה המומסת עד שהסוכר נמס במלואו. התערובת צריכה להיראות כמו פאדג ' ולהתרחק מהקערה לכדור. הורידו את הכיריים והניחו את התבנית על מגבת כלים על השיש. הניחו לתערובת הפאדי להתקרר עד שהיא חמה, אך כבר לא חמה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מערבבים את הווניל לתערובת הפאדג ' שהתקררה כדי לשחרר אותו.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
15
מוסיפים את הביצים לתערובת 1 בכל פעם, מוסיפים את הביצה השנייה לאחר הביצה הראשונה משולבת במלואה. הבלילה צריכה להיראות מבריקה ומעורבת היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
16
מוסיפים פנימה את הקמח ומערבבים אותו עד שהוא נטמע במלואו. ברגע שהוא נראה מעורבב לחלוטין, מקציפים את הבלילה במרץ למשך 45 פעימות לפחות. זה לא רק להוציא כל הלחץ העצורה, אבל זה יגרום בראוניז לעיס. מקפלים פנימה את השוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
17
מורחים את בלילת הבראוניז העבה והמרופדת באופן שווה בתבנית המרופדת בעזרת מרית אופסט או הידיים המשומנות שלך.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מכניסים את הבראוניז לתנור ואופים עד שהם מקבלים קרום נחמד והבית שלכם מריח כמו בראוניז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
19
תן להם להתקרר לחלוטין על מתלה או מגבת כלים על השיש שלך.