אפוי בתנור עוף Cajun ונקניק Jambalaya
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya, עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya, ו פסטה Cajun Jambalaya: מנה טעימה, כיף נקניק (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. קל andouille או נקניק מעושן 1 חתיכות טופי הית' בר נקניקיית חזיר לא מכוסה 3 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חמאה, לחתוך לחתיכות (יכול להשמיט אם באמצעות עוף כהה או מעורב) 1 חתיכות טופי הית' בר Cajun תיבול (כמו סטירה Ya אמא), או לטעום 907 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. עצם עוף, לבן, כהה או מעורב 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ ליטרים של ציר עוף 1 אוראו ממולאים כפולים מים חמים (100°F) 1 אוראו ממולאים כפולים 1 שקית תרד טרי שטוף מראש 1 2 כפיות אבקת שום רוטב פלפל לימון 12 שרימפס וורידים מלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי 1 2 כפיות אבקת שום קנולה או שמן זית 1 כף. חומץ ביין אדום בצל, קצוץ 12 שרימפס וורידים פטרוזיליה קצוצה, לקישוט 12 שרימפס וורידים רוטב פלפל חריף, לשולחן 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אורז גרגיר ארוך raw 1 חתיכות טופי הית' בר 1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון אולגאריו אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Don Olegario Albarino דון אולגריו אלבריניו הוא ביטוי מובהק של מגוון אלגנטי, ארומטי זה, מראה הדרים בהירים, אשכוליות ופירות לבנים טעמים וניחוחות עם הערות פרחוניות מפתה מודגש על ידי חומציות טרי, תוססת. הסיום ארוך ומלא חיים, ומסתיים בנימה חדה של קליפת לימון.