אפוי בתנור עוף Cajun ונקניק Jambalaya
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya, עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya, ו פסטה Cajun Jambalaya: מנה טעימה, כיף נקניק (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
454 פלפל האבנרו קל andouille או נקניק מעושן 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) נקניקיית חזיר לא מכוסה 3 קרום: פירורי קרקר גרהם חמאה, לחתוך לחתיכות (יכול להשמיט אם באמצעות עוף כהה או מעורב) 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) Cajun תיבול (כמו סטירה Ya אמא), או לטעום 907 פלפל האבנרו עצם עוף, לבן, כהה או מעורב 2 בצל צהוב בינוני, קצוץ ליטרים של ציר עוף 1 אוראו ממולאים כפולים מים חמים (100°F) 1 אוראו ממולאים כפולים 1 שקית תרד טרי שטוף מראש 1 גבינת פרמזן מגוררת רוטב פלפל לימון 12 קצת קישואים קצוצים מלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי 1 גבינת פרמזן מגוררת קנולה או שמן זית 1 כף. חומץ ביין אדום בצל, קצוץ 12 קצת קישואים קצוצים פטרוזיליה קצוצה, לקישוט 12 קצת קישואים קצוצים רוטב פלפל חריף, לשולחן 946 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר אורז גרגיר ארוך raw 1 לדוגמה, ירקות (למשל, תרד) 1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן Cajun עובד ממש טוב עם אלברינו, יין רוזה, וסוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דון אולגאריו אלברינו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
Don Olegario Albarino דון אולגריו אלבריניו הוא ביטוי מובהק של מגוון אלגנטי, ארומטי זה, מראה הדרים בהירים, אשכוליות ופירות לבנים טעמים וניחוחות עם הערות פרחוניות מפתה מודגש על ידי חומציות טרי, תוססת. הסיום ארוך ומלא חיים, ומסתיים בנימה חדה של קליפת לימון.