אפוי זיטי
זיטי אפוי דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. לבמנה עיקרית זו יש 785 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 40 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. אם יש לכם אורגנו, חמאה, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. 3 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
במחבת גדולה ממיסים מחצית מהחמאה על אש בינונית.
מוסיפים הודו ומבשלים עד להשחמה.
מוסיפים רוטב עגבניות, אורגנו, פטרוזיליה, מלח, פלפל ובצל ומבשלים עד שהבצל רך.
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים רותחים ומומלחים עד לקצת פחות מאל דנטה.
חותכים 1 מגושי הגבינה לקוביות ופורסים את השני לפרוסות דקות. ממיסים את יתרת החמאה ויוצקים לתחתית תבנית אפייה עמוקה בגודל 9 על 13 אינץ'.
יוצקים 1 1/2 מצקות מלאות ברוטב לכלי, או מספיק כדי לכסות את התחתית לחלוטין.
מוסיפים שכבת פסטה ואז שכבת גבינה קוביות. חזור על השכבות עד לשימוש בכל החומרים.
ממלאים 1 מצנצנות הרוטב הריקות 1/8 מלאות במים ומנערים.
יוצקים מעל פסטה. למעלה עם פרוסות הגבינה הדקות, ומפזרים אורגנו ופטרוזיליה נוספים, אם רוצים. מכסים קדרה בנייר כסף ומכניסים לתנור. בודקים כל 15 דקות עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.
הסר את נייר הכסף במשך 5 דקות הבישול האחרונות לגבינה חומה.