קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

אפוי כתום מחוספס בסגנון איטלקי

אפוי כתום מחוספס בסגנון איטלקי
אפוי כתום מחוספס בסגנון איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך חמאה, גבינת רומנו, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו אפוי כתום מחוספס בסגנון איטלקי, Roughy כתום איטלקי, ו Roughy כתום איטלקי פשוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מעיל צלחת אפייה בינונית עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה רדודה, מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן, גבינת רומנו, אבקת שום ומלח.
מרכיבים שתצטרך
ופלפל כתוםופלפל כתום
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מברשת שני הצדדים של פילה מחוספס כתום עם חמאה, לדלות בתערובת פירור הלחם. מסדרים פילה בשכבה אחת בתבנית האפייה המוכנה ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
Roughy כתוםRoughy כתום
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
אופים בתנור שחומם מראש 10 עד 15 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®