אפוי לוהט כנפיים חמות
אתה אף פעם לא יכול להיות יותר מדי מתכוני hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל אפוי כנפיים לוהטות. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך חמאה, חומץ מזוקק, רוטב פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: מרטיני דלעת לוהט, נשיכות באפלו לוהטות, ו Lotsa Serranos לוהט רוטב חריף.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). מסדרים כנפי עוף קפואות בשכבה אחת בתבנית אפייה רדודה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות, ואז להעיף כנפיים. המשך אפייה עד העור הוא פריך בשר הוא כבר לא ורוד על העצם, על 20 דקות יותר.
בינתיים, לבשל ומערבבים רוטב חם, חמאה, וחומץ בסיר על חום בינוני עד החמאה נמסה, על 5 דקות.
מוסיפים קמח; מקציפים עד שהרוטב חלק. המשך בישול עד רוטב מעובה, כ 5 דקות יותר.
מסננים שומן תרנגולות כנפיים ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
מעבירים עוף לקערה גדולה ומוסיפים רוטב. זרוק למעיל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לכנפי עוף. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.