אפונה Consommé עם מנטה
אפונה Consommé עם מנטה נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 305 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. גשו לסופר וקנו מים, שמן זית, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סלט אפונה קר, סוכר Snap Pean ואטריות Soba גזר, ו מרק אורז.
הוראות
בחתיכת 12 אינץ ' של גזה, לעטוף את תרמילי אפונה או אפונה שלג עם שום, שאלוט ו 1 כף עלי נענע לתוך צרור שטוח; לקשור עם חוט מטבח. בסיר גדול, לכסות את הצרור עם המים ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה מאוד במשך 2 שעות.
מסננים את הקונסומה לתוך קערה, לחיצה על הצרור. החזר את הקונסומה לסיר.
מוסיפים את האפונה, חומץ ומיץ לימון ומתבלים במלח. מכסים ומחממים בעדינות. מצקת את הקונסומה לתוך קערות טפטוף עם שמן זית.
מקשטים עם האגוזים, שוקולד לבן, יורה אפונה ואת עלי המנטה הנותרים; לשרת.