אפונה אורז ויונה
אורז ואפונה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו שמן זית, בצל ירוק, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : אורז עם אפונה יונה, Arroz con Gandules (אורז עם אפונה יונה), ו Arroz Con Gandules (אורז ואפונה יונה).
הוראות
מביאים מים לרתיחה בסיר בינוני.
מוסיפים אורז, 1 כפית שמן, ומלח; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שנוזל נספג.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, בייקון ושום; מבשלים 10 דקות או עד להשחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים באורז, בצל ירוק קצוץ, כמון, פלפל ואפונה; מבשלים 8 דקות או עד מחומם היטב. מוסיפים פטרוזיליה.
מקשטים עם בצל ירוק, אם תרצה.