אפונה האביב עם תאריכים ואגוזים
צריך ללא גלוטן, ותוספת טבעונית? אפונה האביב עם תאריכים ואגוזים יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אפונה, אפונה מתוקה, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו תאריכים ואגוזים בכיכר, חטיפי שיבולת שועל עם תמרים ואגוזים, ו סלט ברוקולי גולמי עם אגוזי מלך ותאריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה. ממלאים קערה גדולה במי קרח. אם משתמשים באפונה אנגלית טרייה, מוסיפים למים הרותחים ומבשלים עד למכרז, על 1 דקה.
מוסיפים את האפונה הצמד ומבשלים עד ירוק בהיר, על 2 דקות, ולאחר מכן להוסיף את אפונה שלג ומבשלים 30 שניות.
מסננים את האפונה ולצלול לתוך מי הקרח כדי להתקרר.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, על 2 דקות.
מוסיפים את האגוזים, התאריכים, קאיין ומבשלים עד האגוזים קלויים מעט, על 1 דקה יותר.
מסננים את האפונה, לנער את המים העודפים, ולאחר מכן להוסיף למחבת (אם באמצעות אפונה קפואה, להוסיף אותם כאן).
מוסיפים 1 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, עד מחומם דרך, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים את שמן האגוז וזורקים.
מוסיפים עוד מלח לפי הטעם.
צילום באדיבות אנה וויליאמס