אפונה וריקוטה ברוסקטה
שעועית וריקוטה ברוסקטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 125 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לכם פלפל, צנוניות, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. האוכל הביא לך אותו. נסו Pean And Ricotta Bruschetta, ברוסקטה עם ריקוטן וארטישוק., ו Herbed Ricotta Bruschetta (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני לגובה בינוני (כ 191° עד425).בינתיים, לסדר את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית אפייה. באמצעות 1 כף השמן, מברשת קלות מאוד את צמרות הלחם עם השמן. הפוך את הפרוסות מעל מברשת עם הנותרים 1 כף שמן. בנדיבות עונה צד אחד רק עם מלח ופלפל.
מניחים את הלחם על הגריל (שומרים את תבנית האפייה) ומבשלים עד שסימני הגריל מופיעים והלחם קלוי ופריך, כ-2 עד 3 דקות לכל צד.החזירו את הלחם הגריל לתבנית האפייה השמורה, מתובלת ומשפשפים את הצדדים המנוסים עם שן השום. הניחו בצד בזמן שאתם מכינים את התוספת.לציפוי: להביא סיר בינוני של מים מלוחים בכבדות לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את האפונה ומבשלים עד שהם ירוקים בהירים ורק מבושל דרך, על 1 1/2 עד 2 דקות עבור אפונה בגודל בינוני ועד 4 דקות עבור אפונה גדולה יותר.
מסננים היטב ומניחים בקערה בינונית.
מוסיפים את שמן הזית ומעכים קלות את האפונה עם מחית תפוחי אדמה למשחה גסה.
מוסיפים את המנטה ומערבבים לשלב. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; להפריש.
מניחים את הריקוטה בקערה קטנה, מוסיפים את המלח הנמדד ופלפל, ומערבבים combine.To מגישים, להפיץ כמות שווה של ריקוטה על כל פרוסת לחם. מחלקים את תערובת האפונה באופן שווה על הריקוטה ולחץ אותה בעדינות לתוך הגבינה. למעלה עם הצנון ולחתוך את הברוסקטה לחתיכות אם תרצה.