אפונה עם חזיר: פיסלי אל פרושוטו
אפונה עם חזיר: פיסלי אל פרושוטו עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 254 קלוריות. מתכון זה משמש 6. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו אספרגוס, אפונה ובזיליקום (פיסלי קון אספרגי ובזיליקו), ספצטינו די ויטלו קון פיזלי (תבשיל עגל עם אפונה), ו ספי קוי פיסלי אלה רומנה (קלמארי ואפונה קלויים בסגנון רומי) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מחממים את ציר הבקר כמעט לרתיחה.
מסירים מהאש ומניחים בצד. מחממים את הגריל או הברוילר.
במחבת מטגן בגודל 12 עד 14 אינץ ' מחממים את החמאה ושומן החזיר על אש גבוהה עד שהחמאה מקציפה ושוככת.
מוסיפים את הבצל ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מוסיפים את הציר, האפונה, הסוכר, המלח והפלפל ומקפיצים 5 דקות.
בינתיים צולים או צולים את הלחם.
מוסיפים את הפרושוטו לתבנית המטגנת, זורקים על אש גבוהה 1 דקה, מכוונים את התיבול ומגישים עם הלחם הצלוי.