אפונה צהובה ומרק פרנקפורטר
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מנה עיקרית, כל כך לתת שעועית לפצל צהובה ומרק פרנקפורטר לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 402 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לך לחנות ותביא נקניקיות, בצל, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: מרק אפונה צהוב, מרק אפונה צהוב, ו מרק אפונה צהוב.
הוראות
מחממים שמן זית בסיר גדול מעל חום בינוני. מערבבים בצל, גזר, סלרי ושום; לבשל כדי לרכך, אבל לא חום, על 7 דקות.
מערבבים את מייס ואפונה מפוצלת. מערבבים את המניה; לכסות, ומבשלים במשך 1 שעה, או עד האפונה רכים.
מתבלים במלח ופלפל. מערבבים נקניקיות, וחום דרך.