אפונה שחורה עם בייקון וחזיר
אפונה שחורה עם בייקון וחזיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 218 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. אם יש לך מלח, אבקת שום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 14 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: אפונה שחורה עם בייקון, אפונה שחורה מתובלת עם בייקון, ו אפונה שחורה עם בייקון ומתכון Escarole.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
אם משתמשים באפונה יבשה שחורה עיניים, לשים אותם בסיר גדול לכסות עם כ 4 אינץ ' של מים. להשרות את האפונה בן לילה, ולאחר מכן לנקז את המים ולשטוף. לחלופין, אתה יכול" להשרות מהר " את האפונה על ידי הבאת אותם ואת המים לרתיחה במשך 2 דקות. לאחר מכן, להסיר אותם מן החום, לכסות את הסיר להשרות את האפונה במשך 1 שעה. לאחר מכן, לנקז ולשטוף את האפונה.
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את החזיר. לצרוב עד חזיר הוא השחמה מכל הצדדים, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הבייקון, בצל ושום לסיר ומבשלים, ערבוב, עד הבצל והשום הם משחימים קלות, על 6 עד 8 דקות.
מוסיף את המלח, פלפל שחור, קאיין ואבקת שום. מבשלים עד התערובת כולה מצופה בתבלינים, על 2 דקות.
יוצקים את המניה ומים ושופכים את עלי המפרץ. מביאים את התערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, במשך כ 30 דקות.
כאשר חזיר מתחיל להתפרק, להוסיף את האפונה מוכנה לסיר ומבשלים עד האפונה הם רכים מאוד, על 1 עד 1 1/2 שעות (ראה הערה של קוק).
טעם לתבלינים, ולהוסיף חומץ פלפל חריף, אם תרצה בכך. השליכו את עלי המפרץ והעבירו את האפונה שחורת העיניים לקערת הגשה.