ניתן להכין את המתכון לאפיית בועות ברוקולי-פטריות תוך כ-45 דקות. תמורת $1.04 למנה, מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-9 גרם חלבון, 21 גרם שומן ובסך הכל 341 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם פטריות, בצל, גבינת ג'ק קולבי-מונטריי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כתוספת. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31%, וזה לא כל כך יוצא דופן. אפיית בועות עוף וברוקולי עם 3 מרכיבים, אפיית עוף גבינה וברוקולי עם 3 מרכיבים ואפיית בועות עוף וברוקולי עם 3 מרכיבים דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים תנור ל-350 מעלות. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
2
מוסיפים פטריות ובצל; מבשלים ומערבבים 4-6 דקות או עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברוקולי וגבינה
חבילה אחת (10 אונקיות) ברוקולי קפוא ורוטב גבינה
3
חותכים כל ביסקוויט לשמונה חתיכות; למקם ב-13x9 אינץ' משומן. צלחת אפייה. מעל עם תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת ברוקולי קפוא ורוטב גבינה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
מבשלים רוטב ברוקולי וגבינה לפי הוראות האריזה. כף מעל תערובת פטריות.