שרימפס אלפרדו אמנון
חסילון אלפרדו אמנון יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2784 קלוריות, 314 גר' של חלבון, ו 158 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שרימפס, פילה אמנון, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה של Recipezaar כולל 6 מאווררים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. מתכונים דומים: שרימפס אלפרדו אמנון, שום אלפרדו Tilapia, ו מחבת אמנון עם שרימפס.
הוראות
מחממים תנור ל 425*.לשטוף ולייבש פילה אמנון, להפיץ עם שמן זית ותבלינים קריאולית, לפי הטעם שלך.
מניחים בתבנית אפייה משומנת היטב, אופים במשך 8-10 דקות, עד רק לבן.בעוד דגים הוא אפייה, רסיסים של פלפל אדום בחמאה 1 tbs, עד מבושל, על 5 דקות.חם אלפרדו קטן saucepan.In frypan, להמיס חמאה 3 tbs, להוסיף שום טחון וניקה, שרימפס מוכן, לטגן במשך כ 5 דקות.כאשר דגים מוכנים, להסיר מן המחבת מהתנור.בזהירות להסיר פילה, 4 לכל צלחת.
מניחים רבע מקלטי הפלפל האדומים ורבע מהשרימפס המבושלים על גבי פילה.למעלה עם 1/4 כוס אלפרדו, מפזרים גבינה מגוררת ואבק של תיבול קריאולי יותר.אם אתה רוצה, אתה יכול לשים את זה מתחת לגריל למשך כדקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.