אפיית בקר איטלקית
זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 50% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אפיית בקר איטלקית, פסטאן איטלקי ואופה בקר, ו Cheesy איטלקית אפיית בקר.
הוראות
תנור חום כדי 204°. Spray 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', לבשל בשר מעל חום בינוני גבוה 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מבושל היטב; לנקז.
מערבבים 1 1/4 כוסות רוטב פסטה לתוך בשר בקר.
חום לרתיחה. כפית לתבנית אפייה; למעלה עם גבינת מוצרלה.
בינתיים, בקערה בינונית, מערבבים ביסקוויק, חלב וגבינת פרמזן עד צורות בצק רכות.
זרוק את הבצק על ידי 12 כפות על תערובת בשר.
אופים חשוף 20 עד 24 דקות או עד ציפוי זהוב חום וקיסם מוכנס ציפוי יוצא נקי.
מגישים עם רוטב פסטה חם נוסף.