אפיית בראנץ ' עגבניות-פסטו
אפיית בראנץ ' עגבניות-פסטו היא ללא גלוטן, קטוגני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, קצפת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בראנץ ' ביצים לאפות, אפיית בראנץ ' ביצים, ו צ'ייב-בשר בראנץ' אופים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה בינונית, מערבבים תערובת ביסקוויק, גבינת פרמזן וחלב עד צורות בצק רכות. לחץ על בצק עם אצבעות טבולות ביסוויק לערבב לתוך התחתון ו 1/2 אינץ 'למעלה הצדדים של ungreased 13x9 אינץ' (3-quart) צלחת אפייה.
מפזרים 1 1/2 כוסות של גבינת מוצרלה מעל הקרום.
שכבות עגבניות על הגבינה, חופפות במידת הצורך.
מורחים פסטו על העגבניות. בקערה בינונית, לנצח קצפת, מלח, פלפל וביצים עם מקצף או מזלג עד מעורבב. בעדינות לשפוך תערובת על עגבניות.
מפזרים עם גבינת מוצרלה שנותר.
אופים 35 עד 40 דקות או עד העליון הוא חום זהוב.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.