קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

אפיית בשר ברביקיו

אפיית בשר ברביקיו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ברביקיו בשר לאפות. מנה אחת מכילה 651 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חלב, בצל, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו תבשיל בשר ברביקיו, רוסטביף על הברביקיו., ו בשר ברביקיו קוריאני (בולגוגי) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים את הבשר הטחון והבצל יחד במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבשר משחים לחלוטין; מערבבים את רוטב ברביקיו וגבינת צ ' דר לתוך בשר טחון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים את התערובת לתוך צלחת 9x13 אינץ'.
4
לטאטא את תערובת האפייה, ביצים וחלב יחד בקערה; לשפוך על תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום הוא חום זהוב ומבושל לאורך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה