פודינג דלעת
ניתן להכין את המתכון של פודינג דלעת תוך כ-10 דקות . מנה אחת מכילה 255 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . מתאים ל-6 מנות. , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו דלעת, תבלין פאי דלעת, תערובת פודינג וניל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותה היום. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 47% . הציון הזה די טוב. פודינג דלעת , פודינג דלעת ופודינג דלעת II דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה, מערבבים חלב, 1/2 כוס שמנת, תערובת פודינג ותבלין פאי; להקציף עד שמסמיך וחלק, כ-2 דקות. מערבבים פנימה דלעת. כפית לתוך מנות קינוח.
מקציפים את השמנת שנותרה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מניחים כוס על כל מנת פודינג.
מגישים עם ג'ינג'רס אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לפודינג. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.